1. Ratio of an igloo's circumference to its diameter?
    Answer: Eskimo Pi

2. 2000 pounds of Chinese soup?
    Answer: Won ton

3. 1 millionth of a mouthwash?
    Answer: 1 microscope

4. Time between slipping on a peel and smacking the pavement?
    Answer: 1 bananosecond

5. Weight an evangelist carries with God?
    Answer: 1 billygram

6. Time it takes to sail 220 yards at 1 nautical mile per hour?
    Answer: Knot furlong

7. 16.5 feet in the Twilight Zone?
    Answer: 1 Rod Serling

8. Half of a large intestine?
    Answer: 1 semicolon

9. 1,000,000 aches?
    Answer: 1 megahurtz

10. Basic unit of laryngitis?
    Answer: 1 hoarsepower

11. Shortest distance between two jokes?
    Answer: A straight line

12. 453.6 graham crackers?
    Answer: 1 pound cake

13. 1 million-million microphones?
    Answer: 1 megaphone

14. 1 million bicycles?
    Answer: 2 megacycles

15. 365.25 days?
    Answer: 1 unicycle

16. 2000 mockingbirds?   
    Answer: 2 kilomockingbirds

17. 10 cards?
    Answer: 1 decacards

18. 1 kilogram of falling figs?
    Answer: 1 Fig Newton

19. 1000 milliliters of wet socks?
    Answer: 1 literhosen

20. 1 millionth of a fish?
    Answer: 1 microfiche

21. 1 trillion pins?
    Answer: 1 terrapin

22. 10 rations?
    Answer: 1 decoration

23. 100 rations?
    Answer: 1 C-ration

24. 2 monograms?
    Answer: 1 diagram

25. 8 nickels?
    Answer: 2 paradigms

26. 2.4 statute miles of intravenous surgical tubing at Yale University Hospital?
    Answer: 1 I.V. League